Medaljedryss i regionsmesterskapet

Lørdag 10. august arrangerte Vestviken bueskytterregion og Akkerhaugen bueskyttere regionsmesterskap på Akkerhaugen bueskytterbane.
Grenland Bueskyttere stilte med 10 skyttere, og de tok med hjem et anselig antall medaljer.
4 av skytterne kan titulere seg som regionsmestre; Marthe Omnes Wraalsen i barebow damer, Ola Erlandsen Trygstad i instinktiv herrer, Maren Andrea Omnes Wraalsen i recurve rekrutt og Mathilde Hegna i instinktiv rekrutt. I tillegg tok Elfrid Berntsen sølv i barebow damer, Morten Wraalsen tok sølv i barebow herrer, Snorre Berntsen tok bronse i barebow herrer, Susanne Hegna tok bronse i barebow damer og Nicolas Poulsson tok bronse i instinktiv herrer. Synnøve Ballestad (12) er ett år for ung for å delta i mesterskap, og deltok derfor på den åpne delen av stevnet. Hun ble belønnet med gavekort for flott innsats og et godt resultat.
Grenland Bueskyttere stilte også med barebow damelag i mesterskapet, de tok gullmedaljer i tillegg til at damene sannsynligvis satt ny norsk rekord.
Laget besto av Marthe Wraalsen, Elfrid Berntsen og Susanne Hegna. Dette var en veldig god generalprøve før NM som arrangeres i Sandefjord neste helg, 16 – 18 august. Flere av disse skytterne vil hevde seg helt i toppen i sine klasser om de leverer tilsvarende resultater.

Bilde 1
På bildet: Bak fra v. Morten Wraalsen, Marthe Wraalsen, Ola Trygstad,
Nicolas Poulsson, Susanne Hegna, Snorre Berntsen og Elfrid Berntsen.
Foran fra v. Maren Wraalsen, Mathilde Hegna og Synnøve Ballestad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s